Op zoek naar Pilates in Voorschoten?

Pilates Voorschoten is een uitgebalanceerd systeem van oefeningen die, indien goed onderricht en beheerst uitgevoerd, het lichaam kracht en souplesse geven.

Pilates hervormt het lichaam waardoor jaren van verkeerde houding en stress ongedaan gemaakt worden. De Pilates methode zal je lichaam veranderen en ontwikkelen in zijn bedoelde vorm: goed uitgelijnd en geproportioneerd met een natuurlijke elegantie, kracht en flexibiliteit.

Pilates is ontwikkeld door Jozef H. Pilates die het zelf Controlgy noemde.

img_8768zwartwit-

True Pilates Voorschoten methode

De True Pilates Voorschoten methode is een effectieve body workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een stabiel en flexibel lichaam te vormen. Alle bewegingen komen voort uit de kern van je lichaam en worden ondersteund door de diep liggende buikspieren, de bekkenbodemspieren en de rugspieren rondom de wervelkolom.

True Pilates tegenover Yoga

Yoga is een meer dan 3000 oude filosofie met als doel meditatie met behulp van fysieke oefening. True Pilates is slechts 100 jaar oud en is direct gericht op het lichamelijke. In de praktijk zijn ze aanvullend en is het goed om afhankelijk van je behoefte beiden te bestuderen.

Pilates Voorschoten les

True Pilates Voorschoten bestaat uit een afwisselende serie stabiliserende en mobiliserende oefeningen op de mat. Als aanvulling wordt in de lessen gebruik gemaakt van o.a. oefenballen en zogenaamde therabands. Deze hulpmiddelen helpen je nog bewuster te worden van lichaam en geest. Klik hier voor een overzicht van de True Pilates lessen in Voorschoten.

Een proefles genomen op de mat en vanaf daar doorgerold naar privé lessen. lange tijd last gehad van mijn rug en door pilates is dit bijna helemaal weg.
Jiska Hugo
Jiska Hugo
10:24 08 Apr 19
Verry nice Pilates Studio. A lot of knowledge and good instructions.
Verry nice Pilates Studio. A lot of knowledge and good instructions.
Smart Vertise
Smart Vertise
10:21 08 Apr 19
Leuke lessen met veel diepgang. Je merkt dat Stephan veel kennis heeft opgedaan in al die jaren.
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
10:18 08 Apr 19
Al 5 jaar heb ik elke week écht veel baat bij deze training. Vakkundig, toegewijd en bovendien 'op maat' gesneden.
kiki douwes
kiki douwes
20:48 15 Mar 19
Dit is echt geweldig voor lichaam én geest! Ik heb sinds ik bij Stephan ben (nu ruim 2 jaar) voor de individuele lessen geen fysiotherapeut meer nodig. En dat na ruim 25 jaar tobben met rug en voetklachten. Mijn lijf wordt steeds soepeler, en sterker, ik lijk slanker en alles raak meer in balans. De persoonlijke begeleiding van Stephan helpt mij steeds verder en hij weet me goed te motiveren, ook als ik denk iets niet te kunnen. Hij weet goed in te spelen op wat ieders lijf nodig heeft. Kortom, een aanrader!
Jori de Bruijn
Jori de Bruijn
18:47 03 Mar 19
Fijne en deskundige lessen! Erg aan te raden als je je spieren wilt versterken, soepel wilt bijven en je houding wilt verbeteren. Goed 'medicijn' tegen het vele zitten!
Joke Busschots
Joke Busschots
15:51 03 Mar 19
Een proefsessie genomen en het was direct een match. Erg professioneel en de jarenlange kennis en ervaring straalt er dan ook vanaf. Ik ben inmiddels vaste klant geworden!
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
14:27 18 Feb 19
WhatsApp chat