“You are only as young as your spine is flexible.”

True Pilates

True Pilates is een gecertificeerde Romana’s Pilates ® – studio in Leiderdorp. De studio is een prettige, rustgevende omgeving waar groeps- en privélessen worden gegeven op professionele Gratz Pilates apparatus.

Joseph Pilates’ unieke training regime heeft zich al 100 jaar bewezen als een succesvolle en veilige oefen methode voor het hele lichaam – áls er op de juiste manier les in wordt gegeven. Beginner of expert, True Pilates staat open voor alle niveaus, leeftijden en vaardigheden!

Stephan van der Kamp

Gecertificeerd trainer

Stephan van der Kamp is de eigenaar van True Pilates studio en is gespecialiseerd in Romana’s Pilates personal trainingen en groepslessen. Met een achtergrond in dans, muziek en theater, is hij sinds 2006 bezig met de Pilates-methode.

Er kunnen fantastische resultaten behaald worden met het beoefenen van Pilates. Juist omdat er allerlei vormen en derivaten van de Pilates-methode zijn, heeft Stephan zich bekwaamd en gecertificeerd in de klassieke en puurste vorm van Pilates: Romana’s Pilates (oftewel True Pilates).

Het blijft belangrijk deze zuivere methode te behouden, niet alleen voor onze lichamen, maar ook voor de toekomst.

“Er kunnen fantastische resultaten behaald worden met het beoefenen van Pilates.”

Een proefles genomen op de mat en vanaf daar doorgerold naar privé lessen. lange tijd last gehad van mijn rug en door pilates is dit bijna helemaal weg.
Jiska Hugo
Jiska Hugo
10:24 08 Apr 19
Verry nice Pilates Studio. A lot of knowledge and good instructions.
Verry nice Pilates Studio. A lot of knowledge and good instructions.
Smart Vertise
Smart Vertise
10:21 08 Apr 19
Leuke lessen met veel diepgang. Je merkt dat Stephan veel kennis heeft opgedaan in al die jaren.
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
10:18 08 Apr 19
Al 5 jaar heb ik elke week écht veel baat bij deze training. Vakkundig, toegewijd en bovendien 'op maat' gesneden.
kiki douwes
kiki douwes
20:48 15 Mar 19
Dit is echt geweldig voor lichaam én geest! Ik heb sinds ik bij Stephan ben (nu ruim 2 jaar) voor de individuele lessen geen fysiotherapeut meer nodig. En dat na ruim 25 jaar tobben met rug en voetklachten. Mijn lijf wordt steeds soepeler, en sterker, ik lijk slanker en alles raak meer in balans. De persoonlijke begeleiding van Stephan helpt mij steeds verder en hij weet me goed te motiveren, ook als ik denk iets niet te kunnen. Hij weet goed in te spelen op wat ieders lijf nodig heeft. Kortom, een aanrader!
Jori de Bruijn
Jori de Bruijn
18:47 03 Mar 19
Fijne en deskundige lessen! Erg aan te raden als je je spieren wilt versterken, soepel wilt bijven en je houding wilt verbeteren. Goed 'medicijn' tegen het vele zitten!
Joke Busschots
Joke Busschots
15:51 03 Mar 19
Een proefsessie genomen en het was direct een match. Erg professioneel en de jarenlange kennis en ervaring straalt er dan ook vanaf. Ik ben inmiddels vaste klant geworden!
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
14:27 18 Feb 19
WhatsApp chat