“Pilates Develops the body uniformely, Corrects wrong postures, Restores physical vitality, Invigorates the mind and elevates the spirit”

Matsessie

Nauwgezette oefeningen op en naast de mat die gericht zij op het versterken van en werken vanuit het ‘Powerhouse’ zonder apparatuur. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal zeven tot tien personen. (We raden aan om eerst één of meer privésessies te doen)

Om deel te nemen aan een groepsles moet je gezond zijn zonder ernstige blessures of complicaties.

Wall Unit:

Deze sessie is een combinatie van de Mat oefeningen en de Cadillac (een apparaat wat gebruikt wordt in privé sessies). Hierdoor krijgt men het beste van twee en versterkt en stretcht men het lichaam op een effectieve en verantwoorde manier! De sessies zijn geschikt voor 3 tot maximaal 6 personen.

Om deel te nemen aan een groepsles moet je gezond zijn zonder ernstige blessures of complicaties.

Privé Sessies

Op maat gesneden één op één sessies waarin men werkt met de gehele Pilates Methode en apparatuur. Onverdeelde aandacht en snel resultaat!

Privésessies zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en niveau omdat ze kunnen worden afgesteld op de specifieke behoeftes van elke cliënt.

Duo Sessies

Een privésessie met twee deelnemers die het mogelijk maakt de kosten van een privé solo sessie te delen en toch nog met persoonlijke aandacht te volgen. Om de ideale vooruitgang te garanderen wordt de cliënt samengebracht met een partner van een vergelijkbaar lichaamstype en lesniveau.

Privé Duo sessies zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en niveau omdat ze kunnen worden afgesteld op de specifieke behoeftes van elke cliënt.

Rooster Mat Sessie

Dinsdag:

  • 20:00 – 21:00
    Pilates matsessie – intermediate

Woensdag

  • 20:00 – 21:00
    Pilates matsessie – intermediate

Mat Sessies

Mat Sessie Los €26,00
Mat 10 Sessies €245,00
Mat 20 Sessies €395,00

Wall Unit Sessies

Wall Unit Los  €37,50
Wall Unit 10 Sessies €340,00
Wall Unit 20 Sessies €615,00

Privé Sessies

Privé Solo Los €79,50
Privé Solo 10 Sessies €695,00
Privé Solo 20 Sessies €1295,00

Privé Duet

Privé Duet Los €55,50
Privé Duet 10 Sessies €495,00
Privé Duet 20 Sessies €935,00

Meld je hier aan voor een proefles!

Een proefles genomen op de mat en vanaf daar doorgerold naar privé lessen. lange tijd last gehad van mijn rug en door pilates is dit bijna helemaal weg.
Jiska Hugo
Jiska Hugo
10:24 08 Apr 19
Verry nice Pilates Studio. A lot of knowledge and good instructions.
Verry nice Pilates Studio. A lot of knowledge and good instructions.
Smart Vertise
Smart Vertise
10:21 08 Apr 19
Leuke lessen met veel diepgang. Je merkt dat Stephan veel kennis heeft opgedaan in al die jaren.
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
10:18 08 Apr 19
Al 5 jaar heb ik elke week écht veel baat bij deze training. Vakkundig, toegewijd en bovendien 'op maat' gesneden.
kiki douwes
kiki douwes
20:48 15 Mar 19
Dit is echt geweldig voor lichaam én geest! Ik heb sinds ik bij Stephan ben (nu ruim 2 jaar) voor de individuele lessen geen fysiotherapeut meer nodig. En dat na ruim 25 jaar tobben met rug en voetklachten. Mijn lijf wordt steeds soepeler, en sterker, ik lijk slanker en alles raak meer in balans. De persoonlijke begeleiding van Stephan helpt mij steeds verder en hij weet me goed te motiveren, ook als ik denk iets niet te kunnen. Hij weet goed in te spelen op wat ieders lijf nodig heeft. Kortom, een aanrader!
Jori de Bruijn
Jori de Bruijn
18:47 03 Mar 19
Fijne en deskundige lessen! Erg aan te raden als je je spieren wilt versterken, soepel wilt bijven en je houding wilt verbeteren. Goed 'medicijn' tegen het vele zitten!
Joke Busschots
Joke Busschots
15:51 03 Mar 19
Een proefsessie genomen en het was direct een match. Erg professioneel en de jarenlange kennis en ervaring straalt er dan ook vanaf. Ik ben inmiddels vaste klant geworden!
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
14:27 18 Feb 19
WhatsApp chat